Nog te bestellen: Machzor voor Ne’ila

Het werk aan een nieuwe Machzor voor de Hoge Feestdagen is in volle gang. Eerder verschenen Sjema Koleenoe, het gebedenboek voor Kol Nidree, en Kol Chochma, Woorden van Wijsheid, de bundel gedichten en andere kavannot voor de Hoge Feestdagen, en P'tach lanoe sja'ar, de nieuwe uitgave voor Ne’ila, de afsluitende dienst van Jom Kipoer. De jaren daarna zullen de deel-machzorim voor de resterende diensten van Rosj haSjana en Jom Kipoer volgen.

Prijzen

Prijs per deeltje voor leden LJG'g/PJG €12, voor niet-leden €13,30. Verzendkosten €4 (tot maximaal 4 exemplaren).

Zie ook de gecombineerde aanbiedingen op https://www.sjaar.nl/c-3600775/hoge-feestdagen/

Hoe te bestellen

Stuur ons alstublieft een mail naar "Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.l" met uw persoonlijke informatie,

uw naam, 
adres, 
de LJG-gemeente waar u lid van bent 
en het aantal boekjes dat u wilt bestellen.

U krijgt van ons een mail terug met het te betalen bedrag en de benodigde betaal-informatie.

De boekjes zullen dit jaar per post worden verzonden.

Doneren?

Een extra bijdrage is bijzonder welkom; daarmee maakt u volgende uitgaven mogelijk. U kunt uw gift overmaken tezamen met de betaling van uw bestelling, of geheel los daarvan, naar hetzelfde rekeningnummer (NL44 RBRB 0782 9576 33 t.n.v. Stichting Koleenoe), onder vermelding van ‘donatie Neila’. Wanneer u een donatie doet, vinden we het fijn als u uw naam en adres op de overschrijving vermeldt, of mailt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; dan kunnen we u passend bedanken.  Gebruik dit mailadres ook voor opmerkingen, vragen en meer informatie.

We wensen u inspirerende Feestdagen en een goed 5781!

Namens het College van Rabbijnen, en Stichting Koleenoe,

Menno ten Brink en Kine Sittig

 


Afdrukken