Nu te bestellen: Ne’ila


Het werk aan een nieuwe Machzor voor de Hoge Feestdagen is in volle gang. Eerder verschenen Sjema Koleenoe, het gebedenboek voor Kol Nidree, en Kol Chochma, Woorden van Wijsheid, de bundel gedichten en andere kavannot voor de Hoge Feestdagen, en zeer binnenkort maakt u kennis met P'tach lanoe sja'ar, de nieuwe uitgave voor Ne’ila, de afsluitende dienst van Jom Kipoer. De jaren daarna zullen de deel-machzorim voor de resterende diensten van Rosj haSjana en Jom Kipoer volgen.

Bestellen

Tot 23 september 2019 kunt u uw exemplaar of exemplaren van de deel-machzor Nei’la bestellen door €12 (incl. 9% BTW) per exemplaar over te maken op rekeningnummer NL44 RBRB 0782 9576 33 t.n.v. Stichting Koleenoe te Amsterdam, onder vermelding van ‘deelmachzor 5780’ en uw naam, uw joodse gemeente, en het aantal exemplaren dat u wenst te ontvangen. Deze bestellingen zijn ná 25 september op te halen bij uw gemeente.

Vanaf 24 september 2019 is levering in principe per post. De verzendkosten bedragen €4,50 (voor maximaal 4 boekjes). Vermeld uw naam en adres bij de overschrijving. Mail info@koleenoe.nl voor speciale wensen.

U kunt ook van de knop hieronder gebruik maken om direct te bestellen. Zend ons alstublieft wel een mail met uw gegevens!

Hoe krijg ik de bestelde machzor

Bestelde exemplaren worden in principe, voorzien van uw naam, bezorgd bij uw gemeente. Nadere informatie over het afhalen vindt u, zodra die beschikbaar komt, op deze website.

Doneren?

Een extra bijdrage is bijzonder welkom want de verkoopprijs ligt flink onder de kostprijs. U kunt uw gift overmaken naar hetzelfde rekeningnummer (NL44 RBRB 0782 9576 33 t.n.v. Stichting Koleenoe), onder vermelding van ‘donatie Neila’. Wanneer u een donatie doet, vinden we het fijn als u uw naam en adres op de overschrijving vermeldt, of mailt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; dan kunnen we u passend bedanken. Gebruik dit mailadres ook voor opmerkingen, vragen en meer informatie.

We wensen u inspirerende Feestdagen en een goed 5780!

Namens het College van Rabbijnen, en Stichting Koleenoe,

Menno ten Brink en Kine Sittig

 

Hoe te bestellen

 

 

1. Stuur een mail met uw naam, adres, joodse gemeente, aantal boekjes, en eventuele gift, naar info@koleenoe

2. Bereken het bedrag dat u wilt betalen.

3. Vul hieronder het bedrag en uw naam in. 

4. Druk dan op "Betalen", u wordt doorgeschakeld naar onze iDeal-betaalpagina.

 

Betaal met iDEAL

 

 

 

Hoe krijg ik mijn machzor


Afdrukken